Denne har alt du trenger: Velutstyrt budsjettbobil

Kontakt Ålesund Caravan

Terje-Giske_1280x1280px_okt_NY.png
Terje Giske
Avdelingsleder 
lesund-Caravan_ansatte_MAIKEN_cropped.jpg
Maiken Arntsen
Butikksjef 
lesund-Caravan_ansatte_BJARNE_cropped.jpg
Bjarne Eide
Kundemottak 
Patricia-med-lys-bakgrunn.jpg
Patricia Cooper Stafseth
Salgstilrettelegger 
Lars-Bigton.jpg
Lars Bigton
Selger 
lesund-Caravan_ansatte_Vidar_cropped.jpg
Vidar Hoff
Selger 

Chat via Facebook

Om oss

Ålesund Caravan er en del av Kroken-gruppen, som er landets største importør av bobiler - campingvogner og caravanutstyr.

Vi er 13 medarbeidere ved vårt nye anlegg. Til sammen har vi et 8 mål stort "gjerdefritt" område. I bygget, som er 1400 m2 , har vi godkjent verksted for service, Eu-kontroll, oljeskift og reparasjoner.

I utstyrsbutikken har vi det meste og siste av utstyr og tilbehør for et optimalt campingliv.

Du finner oss i Vegsund ca. 14 km øst for Ålesund sentrum.
Vi har døgnåpen vakttelefon: 928 74 000 i tidsrommet 1. april – 1. september

Våre produsenter arbeider målbevisst og systematisk for å lage gode kvalitetsprodukter for den jevne kjøper. Produktspektrene favner fra den helt enkle vogna til bobiler i millionklassen. Erfaringene og kunnskapene som ligger bak dette, kommer våre kunder tilgode.

Som kunde og kjøper av ett av de produktene som vi representerer, ønsker vi at du skal være trygg, trygg både på å få den beste prisen, men også trygg på oppfølging, deler og service.

I fremtiden blir konkurransen hardere og hardere og prisene blir stadig presset. Det er derfor viktig å ha de rette produktene og de rette produsentene i ryggen.

Nærhet til kunden er viktige stikkord. Kunden må få det han behøver der han bor. Vi har som mål at alle våre kunder skal være fornøyd med sin handel uansett om det er deler, rekvisita, campingvogn eller bobil de har kjøpt.

Bestill verkstedtime og deler